Auto leasen Merken Tesla

Tesla leasen

We zien ze steeds vaker op de snelweg: de volledig elektrische modellen van Tesla. Het strakke, minimalistische design sluit naadloos aan op de vele technologische hoogstandjes en gemakken die je aan de binnenkant van de auto aan zult treffen. De auto’s van Tesla zijn volledig emissievrij en hebben voldoende actieradius om je bestemming te bereiken. Wil je een Tesla leasen? Op Auto-leasen.nl ben je aan het juiste adres! Bekijk en vergelijk hier de modellen van Tesla en kies de leasevorm die het beste op je voorkeuren aansluit.

Meer lezen

Alle tesla leaseauto's

2 modellen gevonden

Alle filters

Tesla private lease

Overweeg je een Tesla particulier te leasen? We zullen je eerst vertellen wat Tesla private lease precies inhoudt. Bij private lease Tesla betaal je een vast bedrag per maand om in een nieuwe Tesla te rijden, bijvoorbeeld de Tesla Model 3 of de Tesla Model X. Het is de ideale manier om in een Tesla te rijden wanneer je een redelijk inkomen hebt, maar niet over voldoende spaargeld beschikt. Tesla’s zijn immers prijzige auto’s. Het is dan ook niet voor veel mensen weggelegd om deze auto uit de financiële reserves aan te schaffen. Dankzij private lease kun desondanks in een nieuwe Tesla rijden. Hiervoor sluit je een leasecontract af bij een leasemaatschappij. Hierin bepaal je onder andere de looptijd van het contract en hoeveel kilometer je per jaar rijdt, wat invloed heeft op de maandelijkse kosten die tot stand zullen komen. Een bijkomend voordeel is dat alle onderhoudskosten voor het leasebedrijf zijn. Wanneer je voor Tesla private lease kiest weet je dus precies waar je qua maandelijkse kosten aan toe bent en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tesla zakelijk leasen?

Wist je dat je een Tesla in veel gevallen ook zakelijk kunt leasen? Dit kan als eigenaar van een bedrijf, al dan niet als zzp’er, maar dit is niet verplicht! Je kunt namelijk ook een Tesla zakelijk leasen via jouw werkgever. Hiervoor moet jouw werkgever deze mogelijkheid natuurlijk wel bieden. Als ondernemer biedt zakelijk leasen, al dan niet in de vorm van financial lease, diverse voordelen. Zo kan je de kosten bijvoorbeeld van je winst aftrekken, waardoor je minder belasting betaalt. Ook mag je tot 500 kilometer per jaar voor privé doeleinden gebruiken. Kom je hierboven? Dan zul je bijtelling moeten gaan betalen.

Wat kost een Tesla leasen?

De kosten om een Tesla te leasen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst natuurlijk het model Tesla dat je wilt leasen. Kies je bijvoorbeeld voor Tesla Model 3 lease of Tesla Model X lease? Daarnaast hebben ook de duur van het leasecontract en het aantal kilometers dat je op jaarbasis rijdt invloed op de hoogte van het leasebedrag.

Tesla duurzaam leasen

Kies je voor Tesla, dan kies je voor een duurzame vorm van leasen. De auto’s van dit bekende merk zijn immers 100% elektrisch en volledig emissievrij. Wanneer je in een Tesla rijdt stoot je dus geen uitlaatgassen uit en draag je bij aan een beter milieu.

Elektrische Tesla leasen

Wil je elektrisch leasen? Dan zit je goed met het leasen van een Tesla. Alle auto’s van dit Amerikaanse merk zijn volledig elektrisch en maken dus geen gebruik van brandstof. Welk model Tesla je dus ook kiest, je kunt er te allen tijde op gerust zijn dat je een elektrische auto kiest. Kies hierbij voor het standaard model, het long range model of het performance model wanneer je van sportief rijden houdt.

Tesla occasion (tweedehands) lease

Wanneer je de kosten wat wilt drukken kun je ervoor kiezen om een tweedehands Tesla te leasen. Dit heet occasion lease en is perfect voor degenen die er tevreden mee zijn om in een Tesla te rijden die niet gloednieuw uit de fabriek komt. Wil je in een Tesla rijden maar zijn de maandelijkse kosten van een nieuw model te fors? In dat geval kan occasion lease dé oplossing bieden om alsnog in een Tesla te kunnen rijden.