Auto leasen Merken Citroën

Citroën leasen

Citroën staat bekend om zijn unieke combinatie van stijl, comfort, innovatie en betrouwbaarheid. De auto’s hebben een kenmerkende stijl die ze onderscheidt van andere merken. Citroën heeft daarnaast altijd voorop gelopen als het gaat om technologische innovaties en vooruitstrevende ontwerpen. Enkele voorbeelden hiervan zijn het hydropneumatische veersysteem, de draaibare koplampen en de modulaire platforms waarop diverse modellen zijn gebaseerd. Het merk biedt een breed scala aan modellen, variërend van compacte stadsauto’s, zoals de C1 en C3, tot grotere gezinswagens, zoals de C5 Aircross SUV en de Berlingo MPV. Hierdoor is er voor elke behoefte en smaak een passend model beschikbaar. Wil je een Citroën leasen? Bekijk dan nu het aanbod!

Meer lezen

Alle citroën leaseauto's

6 modellen gevonden

Alle filters

Waarom een Citroën leasen?

Een Citroën leasen biedt zowel particulieren als zakelijke klanten de mogelijkheid om te genieten van de unieke combinatie van stijl, comfort en innovatie waar het Franse automerk om bekend staat. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een veelzijdige gezinswagen of een representatieve bedrijfsauto, Citroën heeft een breed scala aan modellen die passen bij elke smaak en behoefte. Met diverse leaseopties, zoals private lease, zakelijk leasen, financial lease en operational lease, is er altijd een passende oplossing die aansluit bij jouw financiële situatie en wensen. Ontdek de voordelen van Citroën leasen en ervaar de perfecte balans tussen design, technologie en rijplezier

Citroën private lease

Citroën private lease is een uitstekende optie voor particulieren die graag in een nieuwe Citroën willen rijden zonder de verantwoordelijkheden en kosten die gepaard gaan met het bezit van een auto. Bij private lease betaal je een vast maandelijks bedrag, waarin alle kosten voor het gebruik van de auto zijn inbegrepen, zoals verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparaties. Dit betekent dat je zorgeloos kunt genieten van je Citroën zonder je druk te maken over onverwachte kosten. Citroën private lease biedt een ruime keuze aan modellen en uitvoeringen, zodat je altijd een auto kunt vinden die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bovendien heb je de mogelijkheid om extra opties en accessoires toe te voegen, zodat je jouw Citroën volledig kunt personaliseren. Met Citroën private lease profiteer je van de nieuwste technologieën en het kenmerkende comfort van het merk, terwijl je geniet van een zorgeloze rijervaring.

De voordelen van zakelijk leasen

Een Citroën zakelijk leasen biedt tal van voordelen voor ondernemers en bedrijven, waardoor het een uitstekende optie is voor het samenstellen van een bedrijfswagenpark. De voordelen van Citroën zakelijk leasen omvatten een representatief en betrouwbaar wagenpark, dankzij het kenmerkende design, comfort en de betrouwbaarheid van het merk. Daarnaast zorgt het gevarieerde aanbod aan modellen ervoor dat er voor elke ondernemer een passende Citroën beschikbaar is. Financieel gezien biedt zakelijk leasen voorspelbare maandelijkse kosten, fiscale voordelen en betere budgetbeheersing. Bovendien zorgt de flexibiliteit in contractduur en kilometerbundels ervoor dat het leasecontract op maat kan worden gemaakt voor de specifieke behoeften van het bedrijf. Tot slot biedt Citroën zakelijk leasen ondernemers gemak en zekerheid, aangezien het beheer van het wagenpark wordt overgenomen door de leasemaatschappij en je altijd toegang hebt tot de nieuwste technologieën en innovaties die Citroën te bieden heeft.

Word eigenaar met financial lease

Citroën financial lease is een financieringsoplossing die ondernemers in staat stelt om een Citroën aan te schaffen en deze in termijnen af te betalen. Dit type lease zorgt ervoor dat je als ondernemer economisch eigenaar wordt van de auto, terwijl je maandelijks een vast bedrag aan aflossing en rente betaalt. Een van de belangrijkste voordelen van Citroën financial lease is dat de auto op de balans van je bedrijf wordt geplaatst, waardoor je in aanmerking kunt komen voor fiscale voordelen zoals afschrijving en investeringsaftrek. Citroën financial lease biedt je de vrijheid om zelf te bepalen hoeveel je wilt financieren en in welke looptijd je dit wilt aflossen, waardoor je de financiering van je Citroën volledig kunt afstemmen op de behoeften en mogelijkheden van je bedrijf. Aan het einde van het leasecontract ben je volledig eigenaar van de auto en kun je ervoor kiezen om deze in te ruilen voor een nieuwe Citroën of te blijven rijden in je huidige auto. Met Citroën financial lease profiteer je van flexibiliteit, financiële voordelen en de mogelijkheid om je wagenpark naar eigen wens samen te stellen en te beheren.

Citroën operational lease

Citroën operational lease is een uitstekende oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar een zorgeloze en flexibele manier om een Citroën-bedrijfsauto te gebruiken. Bij operational lease ‘huur’ je als ondernemer de auto voor een afgesproken periode, waarbij de leasemaatschappij verantwoordelijk is voor alle operationele aspecten, zoals onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan de leasemaatschappij, wat betekent dat je geen zorgen hebt over onverwachte kosten en je kunt focussen op je core business. Citroën operational lease biedt ondernemers flexibiliteit in looptijd, kilometerbundels en de mogelijkheid om tussentijds aanpassingen aan het contract te maken, wat het eenvoudig maakt om het leaseplan aan te passen aan de veranderende behoeften van je bedrijf. Aan het einde van het leasecontract lever je de auto weer in bij de leasemaatschappij, waarna je de optie hebt om een nieuwe Citroën te leasen of een andere leaseoplossing te kiezen. Kortom, Citroën operational lease zorgt voor zorgeloos rijden, financiële voorspelbaarheid en efficiënt beheer van je bedrijfswagenpark.