Auto leasen Cabrio

Cabrio leasen

Een cabriolet is een open auto waarbij het dak kan worden weggenomen of opengeklapt. Cabrio’s zijn er in verschillende soorten en maten. Cabrio’s zijn er als personenauto, maar ook als bestelauto of jeep. Cabrio’s bestaan al sinds de begindagen van de auto. De eerste geregistreerde cabrio dateert uit 1908, toen Renault de Voiturette 1CV introduceerde. Cabrio’s bieden het beste van twee werelden: ze zijn de perfecte keuze voor wie van de buitenlucht wil genieten zonder aan de comfort of stijl in te leveren van moderne auto’s. Wil je een cabrio leasen? Op Auto-leasen.nl ben je aan het juiste adres! Bekijk en vergelijk hier de modellen en kies de leasevorm die het beste op je voorkeuren aansluit.

Meer lezen

Alle cabrio leaseauto's

8 modellen gevonden

Alle filters

Cabrio private of zakelijk leasen?

Wanneer je een cabrio gaat leasen heb je meerdere opties. Zo kun je deze bijvoorbeeld private leasen als particulier, of zakelijk leasen als ondernemer of werknemer (indien je werkgever deze optie biedt). Wanneer je kiest voor cabrio private lease betaal je elke maand een vast bedrag aan het leasebedrijf. Je hoeft geen aanschafkosten te betalen en alle kosten voor onderhoud zijn voor het leasebedrijf. Door een cabrio te leasen weet je dus precies waar je elke maand financieel aan toe bent. Wel zo’n fijn idee! Zit de leaseperiode erop? Dan kun je de cabrio inwisselen voor een nieuw model, of de auto overkopen voor het resterende bedrag. Dit maakt dat Cabrio private leasen veel flexibiliteit biedt en dat je altijd in een nieuwe auto rijdt.

Ook kun je een cabrio zakelijk leasen. Hiervoor hoef je niet per se een eigen bedrijf te hebben; je kunt namelijk ook zakelijk leasen als werknemer. Wanneer je werkgever deze optie biedt kun je een auto, bijvoorbeeld een cabrio, uitzoeken om te leasen. In veel gevallen zul je daarna alleen de bijtelling moeten betalen, wat van je salaris ingehouden wordt. Het is echter mogelijk om ook de bijtelling niet te hoeven betalen; in dit geval zul je op jaarbasis niet meer dan een bepaalde hoeveelheid kilometers voor privé doeleinden mogen rijden. Je zult hier dan ook een kilometerregistratie voor bij moeten gaan houden. Wel zal dit er voor zorgen dat de kosten dus stukken lager zullen liggen, of dat je zelfs geen enkele kosten hebt om een cabrio zakelijk te leasen.

Wat kost een cabriolet leasen?

Wanneer je een cabrio gaat leasen heb je veel invloed op de maandelijkse kosten gedurende de looptijd van het contract. Uiteraard is er het model cabrio waar je voor kiest. Zo zal een cabrio van Audi bijvoorbeeld prijziger zijn dan een cabrio van MINI. Daarnaast hebben ook de duur van het leasecontract en het aantal kilometers dat je op jaarbasis rijdt invloed op de hoogte van het leasebedrag. Je hebt met leasen dus alle vrijheid om een leasecontract op te stellen dat naadloos aansluit aan jouw behoeften. Vervolgens ontvang je meerdere offertes. Wij helpen jou als onafhankelijke vergelijkingssite graag de beste deal te vinden. Een cabrio leasen kan dus makkelijk, snel én voordelig op Auto-leasen.nl!