Terug

Auto leasen Kennisbank Bestelbus leasen? Dit zijn de meest populaire opties

Bestelbus leasen? Dit zijn de meest populaire opties

Het leasen van een bestelbus is een uitstekende optie voor bedrijven en zelfstandigen die op zoek zijn naar een flexibele en kosteneffectieve manier om hun wagenpark uit te breiden of te vernieuwen. Er zijn tal van bestelbusopties op de markt, variërend van compacte stadsbusjes tot grote bestelwagens met een indrukwekkend laadvermogen. In deze blog bespreken we enkele van de meest populaire bestelbusopties die je kunt overwegen bij het leasen van een bestelbus voor jouw bedrijf.

Meer lezen
Tags:
Zakelijk leasen

Bestelbussen zijn onmisbaar geworden voor veel bedrijven en ondernemers in uiteenlopende sectoren. Van koeriersdiensten tot bouwbedrijven, een betrouwbare bestelbus is essentieel voor efficiënte bedrijfsvoering en dus een populaire keuze bij zakelijk leasen. Benieuwd naar de meest gekozen modellen? We zetten ze voor je op een rij:

Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is een iconische bestelbus die bekend staat om zijn betrouwbaarheid, veelzijdigheid en duurzaamheid. Deze middelgrote bestelwagen biedt een uitstekende combinatie van laadruimte en rijcomfort en is verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder een dubbele cabine, verlengde wielbasis en verschillende dak hoogtes. Bovendien biedt Volkswagen een breed scala aan opties en accessoires, zodat je de Transporter volledig kunt aanpassen aan jouw zakelijke behoeften.

Ford Transit

De Ford Transit is al decennia lang een populaire keuze voor bedrijven over de hele wereld. Deze bestelwagen staat bekend om zijn uitstekende rijeigenschappen, krachtige motoren en indrukwekkende laadcapaciteit. De Transit is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een bestelbus, een chassis-cabine en een minibus. Met zijn brede scala aan opties en configuraties is de Ford Transit een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een veelzijdige en betrouwbare bestelbus.

Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter is een luxe bestelwagen die bekend staat om zijn comfort, prestaties en geavanceerde technologie. Deze bestelwagen biedt een breed scala aan configuraties en opties, waaronder verschillende wielbases, dakhoogtes en laadvermogens. De Sprinter is ook verkrijgbaar met geavanceerde veiligheids- en connectiviteitsopties, zoals adaptieve cruise control, rijstrookassistentie en een geïntegreerd infotainmentsysteem. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige bestelwagen met een uitstekende reputatie, dan is de Mercedes-Benz Sprinter een uitstekende keuze.

Renault Trafic

De Renault Trafic is een veelzijdige en efficiënte bestelwagen die ideaal is voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare optie. Deze middelgrote bestelwagen biedt een uitstekende combinatie van laadruimte, rijcomfort en brandstofefficiëntie en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een dubbele cabine, verlengde wielbasis en verschillende dakhoogtes. Bovendien biedt Renault een breed scala aan opties en accessoires.

Opel Vivaro

De Opel Vivaro is een populaire en praktische bestelwagen die zich richt op comfort en functionaliteit. Deze middelgrote bestelwagen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals een gesloten bestelwagen, dubbele cabine en combi-versie, waardoor hij geschikt is voor diverse zakelijke behoeften. De Vivaro biedt een indrukwekkende laadcapaciteit en brandstofefficiëntie, samen met geavanceerde technologie, zoals een geïntegreerd infotainmentsysteem en veiligheidsfuncties zoals rijstrookassistentie en parkeersensoren.

Peugeot Expert

De Peugeot Expert is een betrouwbare en efficiënte bestelwagen die zich richt op gebruiksgemak en functionaliteit. Met een reeks carrosserievarianten, waaronder een gesloten bestelwagen, dubbele cabine en combi, biedt de Expert oplossingen voor diverse zakelijke behoeften. De Expert is uitgerust met een reeks efficiënte motoren, evenals handige functies zoals achteruitrijcamera’s, parkeersensoren en connectiviteitsopties om jouw rijervaring te verbeteren.

Fiat Ducato

De Fiat Ducato is een populaire keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een ruime en veelzijdige bestelwagen. Met een breed scala aan configuraties en laadvermogens, is de Ducato geschikt voor diverse bedrijfstypes. Bovendien biedt Fiat een reeks motoren, waaronder benzine-, diesel- en elektrische opties, zodat je de Ducato kunt afstemmen op jouw specifieke behoeften en voorkeuren. De Ducato is ook verkrijgbaar met tal van opties en accessoires, zoals een geïntegreerd infotainmentsysteem, rijassistentiesystemen en op maat gemaakte opbergoplossingen.

Resumé

Het leasen van een bestelbus biedt bedrijven en zelfstandigen een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor hun transportbehoeften. Met een breed scala aan populaire bestelbusopties, zoals de Volkswagen Transporter, Ford Transit, Mercedes-Benz Sprinter, Renault Trafic, Opel Vivaro, Peugeot Expert en Fiat Ducato, is er zeker een bestelwagen die perfect aansluit bij jouw zakelijke behoeften. Bij het kiezen van de ideale bestelbus voor jouw bedrijf, is het belangrijk om te overwegen welke configuraties, laadvermogens en technologieën het beste passen bij jouw specifieke eisen en budget.