Auto leasen Merken Kia

Kia leasen

Wil je in een gloednieuwe Kia rijden maar hier niet de aanschafprijs voor betalen? Kies er dan voor om een Kia te leasen! Kia staat bekend om de hoge kwaliteit van haar voor een relatief lage prijs. Ook zijn de auto’s van Kia zeer zuinig, waardoor je minder kwijt bent aan brandstof. Wil je een Kia lease auto? Op Auto-leasen.nl ben je aan het juiste adres! Bekijk en vergelijk hier de modellen van Kia en kies de leasevorm die het beste op je voorkeuren aansluit.

Meer lezen

Alle kia leaseauto's

11 modellen gevonden

Alle filters

Kia private lease

Wanneer je zonder de financiële lasten van eigendom een nieuwe Kia wilt krijgen is Kia private lease een geweldige keuze. Met private lease krijg je elke twee of drie jaar een nieuwe auto zonder dat je je zorgen hoeft te maken over afschrijving, reparaties of onderhoud. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de verkoop van uw auto als je toe bent aan een nieuwe. Dit betekent dat je met private lease niet tegen onaangename financiële verassingen aan kunt lopen, zoals een dure reparatie. Een fijn idee!

Kia financial lease

Wist je dat je een Kia in veel gevallen ook zakelijk kunt leasen? Je kunt als ondernemer voor Kia financial lease kiezen, waarbij een leasebedrijf de Kia voor je aanschaft en jij in tegenstelling tot andere leasevormen direct eigenaar wordt van de auto. Vervolgens betaal je elk maand een vast bedrag, totdat je de auto volledig hebt afgelost. Totdat de auto is afgelost houdt het leasebedrijf de auto wel als onderpand. Het feit dat je niet direct de aanschafprijs hoeft te betalen en dat je de leasekosten van je winst af kunt trekken maakt Kia financial lease een interessante optie voor veel ondernemers.

Wat kost een Kia auto leasen?

De kosten van een Kia lease auto zijn afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst natuurlijk het model Kia dat je wilt leasen. Kies je bijvoorbeeld voor de Kia Stinger of de meer bescheiden Kia Picanto? Daarnaast hebben ook de duur van het leasecontract en het aantal kilometers dat je op jaarbasis rijdt invloed op de hoogte van het leasebedrag.

Bekijk ons aanbod Kia leaseauto’s

Met Kia private lease kun je kiezen uit verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor een Kia Ev6, Kia Niro, Kia Stonic, Kia Picanto, Kia Ceed of Kia Rio:

Kia Ev6

De Kia EV6 is een stijlvolle en futuristisch ogende cross-over met een slanke, aerodynamische carrosserie en een ruim interieur. Aan de buitenkant heeft de EV6 scherpe lijnen en een brede houding, terwijl de binnenkant ruim en comfortabel is met veel hightech voorzieningen.

Kia Niro

De Kia Niro is een sub-compacte cross-over SUV. Hij werd in 2016 geïntroduceerd als directe concurrent van de Toyota RAV4 en Honda CR-V. De Niro is beschikbaar in zowel hybride als plug-in hybride versies en is Kia’s eerste hybride voertuig.

Kia Stonic

De Kia Stonic is een stijlvolle en goed uitgeruste cross-over SUV voor kopers die op zoek zijn naar een goedkope maar toch stijlvolle auto. Hij is leverbaar met zowel voor- als vierwielaandrijving en met verschillende motoren. Wij hadden de gelegenheid om een Stonic met vooraandrijving en de basis 1,6-liter viercilinder te testen en waren onder de indruk van de prestaties en de kwaliteit van het interieur.

Kia Picanto

Er zijn genoeg redenen om van de Kia Picanto te houden. Dit flitsende autootje is perfect voor in de stad en dankzij zijn compacte formaat is hij gemakkelijk te parkeren en te manoeuvreren. Hij is ook zeer betaalbaar en voorzien van een groot aantal functies die het een uitstekende keuze maken voor stadsritten. De Picanto heeft een 1.0 liter motor die zowel krachtig als efficiënt is. Hij is dan ook zeer gunstig voor de portemonnee als het gaat om brandstofkosten.

Kia Ceed

De Kia Ceed is een goede allrounder met een comfortabele rit, scherpe rijeigenschappen en een ruim interieur. Hij is ook praktisch, met een grote kofferbak en veel bergruimte in het hele interieur. Deze auto is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een veelzijdige en praktische hatchback die niet duur is. Hij is goed uitgerust, rijdt prettig en biedt veel waar voor zijn geld, waardoor hij een ideale keuze is voor zowel gezinnen als starters.

Kia Rio

De Kia Rio is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, goed uitgeruste en betaalbare kleine auto. Hij biedt een geweldige rijervaring, een comfortabel en ruim interieur en lage gebruikskosten, waardoor het een uitstekend allround pakket is.