Terug

Auto leasen Kennisbank De vier populairste modellen van Volkswagen

De vier populairste modellen van Volkswagen

Vanaf de oprichting in 1937 in Duitsland maakt het bedrijf Volkswagen haar naam waar; betaalbare auto’s voor het volk. Tegenwoordig is de bekende VW logo niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Van kleine hatchbacks tot grote stationwagens en zelfs busjes, het bedrijf maakt auto’s in alle maten en kleuren. Toch durven we wel te stellen dat onderstaande modellen de meest populaire auto’s van Volkswagen zijn!

Meer lezen
Tags:
Benzine Electrisch Volkswagen

Grote kans dat jouw eerste auto of die van een van je vrienden een Volkswagen was. De kleine hatchbacks van het bedrijf zijn in Nederland ongekend populair. Wie kent bijvoorbeeld de klassieker Volkswagen Kever niet?  Volkswagen is sinds de Kever echter met de tijd mee gegaan en biedt tegenwoordig zelfs volledig elektrische auto’s aan. Zit je erover na te denken om een Volkswagen te leasen? Haal dan je inspiratie uit een van onderstaande modellen.

1. Volkswagen Golf

Grote kans dat jouw eerste of die van een van je vrienden een Volkswagen Golf was. De Golf is al decennialang een van de populairste auto’s in Nederland. Dat is goed te verklaren als je kijkt naar de combinatie van een sportieve auto met hoge comfort. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs. De Volkswagen Golf is van binnen verrassend ruim en biedt plek voor drie tot vier personen. Sinds enkele jaren is er ook de Volkswagen Golf station. Hiervoor zijn de beste eigenschappen van de hatchback mee genomen en uitvergroot om een sportieve gezinsauto van te maken.

2. Volkswagen Polo

Het kleinere broertje van de Volkswagen Golf en al jaren een van de meest geliefde modellen in de compacte klasse. De Volkswagen Polo is jaren het kleinste model van Volkswagen geweest en is de perfecte stadsauto. Laat je echter niet voor de gek houden door de kleine uitstraling, want de Volkswagen Polo weet zich ook perfect staande te houden op de snelweg. Met uitvoeringen met een vermogen tussen 65 pk tot 207 pk hebben zit er altijd wel een type Volkswagen Polo in voor waar jij behoefte aan hebt!

3. Volkswagen Tiguan

Een van de grootste modellen van Volkswagen is de Tiguan. De mid-size SUV bestaat pas sinds 2007 maar heeft in haar korte bestaan al veel aan populariteit gewonnen. De Tiguan is in vijf verschillende uitvoeringen beschikbaar; Trendline, Comfortline, Highline, R-line en Platinum. Kies je voor een Platinum model van de laatste uitvoering, dan rij je comfortabel in een automatische auto met 230 pk. De Trendline weet zich echter goed staande te houden met een vermogen tot wel 130 pk en is ook ideaal voor lange afstandsritten. De perfecte auto voor de stoere familie om mee op vakantie te gaan dus.

4. Volkswagen ID

De ID is Volkswagen’s eerste volledig elektrische auto, met momenteel de ID3 en ID4 op de markt. Wist je dat de Volkswagen ID4 een van de meest verkochte elektrische auto’s in Nederland is? De kenmerkende stoere uitstraling die ook in de Volkswagen Golf en Polo terug komt, zie je ook in de ID lijn. Met een hoge actieradius en snelle laadmogelijkheden is de ID geschikt voor zowel korte als lange afstandsritten. Met een ruim interieur en de laatste technologische mogelijkheden erin is de elektrische auto een echt alternatief voor de benzine- en dieselauto’s.

In haar lang bestaan heeft Volkswagen al veel modellen op de markt gebracht. Van compacte stadsauto’s tot ruime SUV’s en zelfs moderne elektrische auto’s. Op auto-leasen.nl hebben wij de nieuwste modellen voor je, zodat jij veilig en comfortabel de weg op kan.